Sönmezler Fırın
Sönmezler Fırın

Karavanla Karadeniz Turuna Çıkan Hollandalı Turistlere Ankara Havası Oynattılar

Yaşam (Web Sitesi) - Web Sitesi | 03.08.2022 - 10:35, Güncelleme: 03.08.2022 - 10:35
 

Karavanla Karadeniz Turuna Çıkan Hollandalı Turistlere Ankara Havası Oynattılar

Samsun'da uğradıkları bir kamp alanı içerisinde Ankara havası oynadı.
Karavanları ile Karadeniz turuna çıkan 70 yaş ve üzeri Hollandalı turistler, Samsun'da uğradıkları bir kamp alanı içerisinde Ankara havası oynadı. Ortaya eğlenceli görüntüler çıktı. Hollanda'dan karavanlarıyla yola çıkan turistler Samsun'u gezmek için Atakum ilçesinde kamp kurdu. Turistler burada Türklerin misafirperverlikleri karşısında hayran kaldı. Çevredeki vatandaşlar turistler için eğlenceli bir etkinlik düzenledi. Ankara havası ile kurtlarını döken turistler, unutulmayacak bir akşam yaşadı. Ayrıca gitar çalarak insanlara müzik ziyafeti de veren turistler, Türklerin çok misafirperver olduğunu, sevecen, sıcakkanlı olduklarını söylediler.
Samsun'da uğradıkları bir kamp alanı içerisinde Ankara havası oynadı.

Karavanları ile Karadeniz turuna çıkan 70 yaş ve üzeri Hollandalı turistler, Samsun'da uğradıkları bir kamp alanı içerisinde Ankara havası oynadı. Ortaya eğlenceli görüntüler çıktı.

Hollanda'dan karavanlarıyla yola çıkan turistler Samsun'u gezmek için Atakum ilçesinde kamp kurdu. Turistler burada Türklerin misafirperverlikleri karşısında hayran kaldı. Çevredeki vatandaşlar turistler için eğlenceli bir etkinlik düzenledi.

Ankara havası ile kurtlarını döken turistler, unutulmayacak bir akşam yaşadı. Ayrıca gitar çalarak insanlara müzik ziyafeti de veren turistler, Türklerin çok misafirperver olduğunu, sevecen, sıcakkanlı olduklarını söylediler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bafrahaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.