Sönmezler Fırın
Sönmezler Fırın

Ligde aynı puanları paylaşan Tarafta gülen Tekkeköyspor oldu

Spor 12.11.2022 - 17:22, Güncelleme: 12.11.2022 - 17:22
 

Ligde aynı puanları paylaşan Tarafta gülen Tekkeköyspor oldu

Samsun Bölgesi Süper Amatör liginin üçüncü haftasında Bafraspor ligde aynı puanı paylaştığı zor maçta Samsun Tekkeköyspor'a ikinci yarıda Erdi'nin golüne engel olamayınca sahadan 1-0 mağlup ayrılan ekip oldu.
Samsun Bölgesi Süper Amatör liginin üçüncü haftasında Bafraspor ligde aynı puanı paylaştığı zor maçta  Samsun Tekkeköyspor'a ikinci yarıda Erdi'nin golüne engel olamayınca sahadan 1-0 mağlup ayrılan ekip oldu. Samsun Bölgesi Süper Amatör Liginin 3 haftasında Bafraspor Bafra Şehir Stadyumunda Samsun Tekkeköyspor'u konuk etti. Orta hakem Cihad Sizer'in düdüğü ile başlayan maçta iyi başlayan taraf ev sahibi Bafraspor oldu. Rakibine baskı kurmak isteyen Bafraspor rakip kale de pozisyonlar üretti.10 dakika da Bafraspor geliştirmiş olduğu atakta Mehmet rakip kale içinde penaltı pozisyonunda gözler orta hakem Cihad Sizer'e çevrilirken maç devam kararı çıktı. Bu sefer dakikalar 13 gösterirken Tekkeköyspor'dan Önder girdiği pozisyonu değerlendiremedi. İlk yarıda ayağa paslarla  oyun   üstünlüğünü elinde bulunduran ev sahibi Bafraspor 30 dakika gol ayağa Mehmet ile yüzde yüzlük gol pozisyonundan yararlanamayan taraf oldu. Bafraspor rakibi Trkkeköyspor'a karşı ilk yarıda hem oyun, hemde pozisyon üstünlüğünü elinde olmasına rağmen gol bulamadı. İlk yarı da her iki takımda gol atanayınca soyunma odasına 0 - 0 eşitlikle girdiler. İkinci yarıya bu sefer daha iyi başlayan taraf deplasman takımı olan Tekkeköyspor oldu.55 dakika da takım kaptanı Sülayman'un etkili vusuşunda Bafraspor'u başarılı eldiveni Okan gola izin vermedi.65 dakika da Tekkeköyspor'un takım kaptanı Süleyman yine Bafraspor'un başarılı kalecisi Okan'a takıldı. Bu dakikadan sonra Tekkeköyspor 68 dakika da geliştirmiş olduğu kontra atakta Erdi ile bulduğu gol karşılaşmada 1-0 öne geçen ekip oldu.  Bu golden artan maç temposunda her iki tarafta gol pozisyonlarına girdi. Son dakikalarda oyunun sertleşmesi sonucu orta hakem Cihad Sizer sarı kartlarına baş vurdu. Son dakikaları heyecan fırtınısında geçen bu zorlu önemli maçı kazanan taraf Tekkeköyspor okurken puanı 9'a çıkarırken Bafraspor bu şok mağlubiyetle 6 puanda kaldı. Bu zorlu maça Millyetçi Hareket Partisi Bafra ilçe Başkanı Barbaros Turna, Bafraspor Kulüp Başkanı Atakan Alaçamlı, Bafraspor  eski Kulüp Başkan yardımcısı Samsunspor Bafralılar Aile Platformu başkanı Ramazan Güngör ve çok sayıda tarafta takip etti. YER : BAFRA ŞEHİR STADYUMU  HAKEMLER : Cihad Sizer - Sezgin Şahbaz - Efe Şahabattin   Kapçak  BAFRASPOR ;  OKAN - OGÜN - SEYFULLAH -MAHMUTCAN - İLKER -HÜSEYİN -ALİ OSMAN - ÖSKAN - HALİM (C) - FURKAN SEFA - MEHMET ONUR  TEKNİK DİREKTÖR : BİROL US  YEDEKLER :  FURKAN DİCLE - BERAT - KAAN - ÖZGÜR - İSMAİL - BURAK - AHMET - UMUT  SAMSUN TEKKEKÖYSPOR  AHMETCAN - CAN - MERT - İSMAİL - BERAT - ÜMİT - YUSUF - BARIŞ- GÖKDENİZ - SÜLEYMAN (C) - ÖNDER -  TEKNİK DİREKTÖR : AHMET BİLGİN  YEDEKLER :  MERTCAN - ERDİ - KEMAL -MUSTAFA - YUSUF - KURŞAD - SEFA - UMUT - SEFA - ARDA GOL : 68 Dakika - Erdi - Tekkeköyspor  SARI KARTLAR : Mehmet, Halim, Burak - Bafraspor  Erdi - Tekkeköyspor
Samsun Bölgesi Süper Amatör liginin üçüncü haftasında Bafraspor ligde aynı puanı paylaştığı zor maçta Samsun Tekkeköyspor'a ikinci yarıda Erdi'nin golüne engel olamayınca sahadan 1-0 mağlup ayrılan ekip oldu.

Samsun Bölgesi Süper Amatör liginin üçüncü haftasında Bafraspor ligde aynı puanı paylaştığı zor maçta  Samsun Tekkeköyspor'a ikinci yarıda Erdi'nin golüne engel olamayınca sahadan 1-0 mağlup ayrılan ekip oldu.

Samsun Bölgesi Süper Amatör Liginin 3 haftasında Bafraspor Bafra Şehir Stadyumunda Samsun Tekkeköyspor'u konuk etti.


Orta hakem Cihad Sizer'in düdüğü ile başlayan maçta iyi başlayan taraf ev sahibi Bafraspor oldu. Rakibine baskı kurmak isteyen Bafraspor rakip kale de pozisyonlar üretti.10 dakika da Bafraspor geliştirmiş olduğu atakta Mehmet rakip kale içinde penaltı pozisyonunda gözler orta hakem Cihad Sizer'e çevrilirken maç devam kararı çıktı. Bu sefer dakikalar 13 gösterirken Tekkeköyspor'dan Önder girdiği pozisyonu değerlendiremedi. İlk yarıda ayağa paslarla  oyun   üstünlüğünü elinde bulunduran ev sahibi Bafraspor 30 dakika gol ayağa Mehmet ile yüzde yüzlük gol pozisyonundan yararlanamayan taraf oldu. Bafraspor rakibi Trkkeköyspor'a karşı ilk yarıda hem oyun, hemde pozisyon üstünlüğünü elinde olmasına rağmen gol bulamadı. İlk yarı da her iki takımda gol atanayınca soyunma odasına 0 - 0 eşitlikle girdiler.


İkinci yarıya bu sefer daha iyi başlayan taraf deplasman takımı olan Tekkeköyspor oldu.55 dakika da takım kaptanı Sülayman'un etkili vusuşunda Bafraspor'u başarılı eldiveni Okan gola izin vermedi.65 dakika da Tekkeköyspor'un takım kaptanı Süleyman yine Bafraspor'un başarılı kalecisi Okan'a takıldı.
Ligde aynı puanları paylaşan Tarafta gülen  <a href=Tekkeköyspor oldu" src="https://www.bafrahaberi.com/images/6291665a8b789ed274b68d8275d8a65c.JPG" style="height:587px; width:880px" />

Bu dakikadan sonra Tekkeköyspor 68 dakika da geliştirmiş olduğu kontra atakta Erdi ile bulduğu gol karşılaşmada 1-0 öne geçen ekip oldu.  Bu golden artan maç temposunda her iki tarafta gol pozisyonlarına girdi. Son dakikalarda oyunun sertleşmesi sonucu orta hakem Cihad Sizer sarı kartlarına baş vurdu. Son dakikaları heyecan fırtınısında geçen bu zorlu önemli maçı kazanan taraf Tekkeköyspor okurken puanı 9'a çıkarırken Bafraspor bu şok mağlubiyetle 6 puanda kaldı.
Bu zorlu maça Millyetçi Hareket Partisi Bafra ilçe Başkanı Barbaros Turna, Bafraspor Kulüp Başkanı Atakan Alaçamlı, Bafraspor  eski Kulüp Başkan yardımcısı Samsunspor Bafralılar Aile Platformu başkanı Ramazan Güngör ve çok sayıda tarafta takip etti.

YER : BAFRA ŞEHİR STADYUMU 

HAKEMLER : Cihad Sizer - Sezgin Şahbaz - Efe Şahabattin   Kapçak 

BAFRASPOR ; 

OKAN - OGÜN - SEYFULLAH -MAHMUTCAN - İLKER -HÜSEYİN -ALİ OSMAN - ÖSKAN - HALİM (C) - FURKAN SEFA - MEHMET ONUR 

TEKNİK DİREKTÖR : BİROL US 


YEDEKLER : 

FURKAN DİCLE - BERAT - KAAN - ÖZGÜR - İSMAİL - BURAK - AHMET - UMUT 

SAMSUN TEKKEKÖYSPOR 

AHMETCAN - CAN - MERT - İSMAİL - BERAT - ÜMİT - YUSUF - BARIŞ- GÖKDENİZ - SÜLEYMAN (C) - ÖNDER - 

TEKNİK DİREKTÖR : AHMET BİLGİN 

YEDEKLER : 

MERTCAN - ERDİ - KEMAL -MUSTAFA - YUSUF - KURŞAD - SEFA - UMUT - SEFA - ARDA

GOL : 68 Dakika - Erdi - Tekkeköyspor 

SARI KARTLAR : Mehmet, Halim, Burak - Bafraspor 
Erdi - Tekkeköyspor

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bafrahaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.