Sönmezler Fırın
Sönmezler Fırın

MHP’de liste Krizi

Gündem (Web Sitesi) - Web Sitesi | 19.02.2024 - 22:26, Güncelleme: 19.02.2024 - 22:45
 

MHP’de liste Krizi

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Bafra ilçe Teşkilatında Liste krizi.
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Bafra ilçe Teşkilatında Liste krizi. Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Bafra ilçe teşkilatında yaşanan liste krizi, parti içinde çalkantıya neden oldu. Bafra ilçe başkanlığı tarafından belirlenen meclis adayı listesinde yaşanan dengesizlik partinin sadık üyeleri arasında büyük bir hayal kırıklığı ve tepkiye yol açtığı iddia ediliyor. Listenin oluşturulmasında, teşkilat başkanı Emin Usta'ya yakın isimlerin öne çıkarıldığı, diğer yandan ise partinin uzun yıllardır hizmet veren ve partiye gönül vermiş önemli isimlerin listeye dahil edilmediği öne sürülüyor. Bu durum, parti içinde ciddi bir bölünmeye ve memnuniyetsizliğe sebep olduğu iddia edildi.  Özellikle, partinin köklü isimlerinden ve herkesin saygı duyduğu eski belediye başkanı Hasan Aslan'ın yeğeni olan Hasan Aslan'ın bu duruma nasıl tepki vereceği büyük bir merak konusu haline geldi. Hasan Aslan gibi partinin önemli isimlerinden bazıları, listede yer almayan ya da adil bir şekilde değerlendirilmeyen kişilerin partiden istifa etme kararı alabilecekleri konuşuluyor. Bu gelişmeler, MHP Bafra ilçe teşkilatında ciddi bir güvensizlik ortamının oluşmasına yol açtığı konuşulurken, parti yönetiminin bu duruma nasıl bir çözüm bulacağı ve tepkileri nasıl yöneteceği merakla bekleniyor.   İşte iddia edilen aday listesi    
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Bafra ilçe Teşkilatında Liste krizi.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Bafra ilçe Teşkilatında Liste krizi.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Bafra ilçe teşkilatında yaşanan liste krizi, parti içinde çalkantıya neden oldu. Bafra ilçe başkanlığı tarafından belirlenen meclis adayı listesinde yaşanan dengesizlik partinin sadık üyeleri arasında büyük bir hayal kırıklığı ve tepkiye yol açtığı iddia ediliyor.

Listenin oluşturulmasında, teşkilat başkanı Emin Usta'ya yakın isimlerin öne çıkarıldığı, diğer yandan ise partinin uzun yıllardır hizmet veren ve partiye gönül vermiş önemli isimlerin listeye dahil edilmediği öne sürülüyor. Bu durum, parti içinde ciddi bir bölünmeye ve memnuniyetsizliğe sebep olduğu iddia edildi. 

Özellikle, partinin köklü isimlerinden ve herkesin saygı duyduğu eski belediye başkanı Hasan Aslan'ın yeğeni olan Hasan Aslan'ın bu duruma nasıl tepki vereceği büyük bir merak konusu haline geldi. Hasan Aslan gibi partinin önemli isimlerinden bazıları, listede yer almayan ya da adil bir şekilde değerlendirilmeyen kişilerin partiden istifa etme kararı alabilecekleri konuşuluyor.

Bu gelişmeler, MHP Bafra ilçe teşkilatında ciddi bir güvensizlik ortamının oluşmasına yol açtığı konuşulurken, parti yönetiminin bu duruma nasıl bir çözüm bulacağı ve tepkileri nasıl yöneteceği merakla bekleniyor.

 

İşte iddia edilen aday listesi

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bafrahaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.