Sönmezler Fırın
Sönmezler Fırın

Moldova vatandaşı Natalia Stıngu Bafra'da müslüman oldu

Yaşam (Web Sitesi) - Web Sitesi | 03.09.2022 - 17:58, Güncelleme: 03.09.2022 - 17:58
 

Moldova vatandaşı Natalia Stıngu Bafra'da müslüman oldu

Moldova vatandaşı Natalia Stıngu Bafra İlçe Müftülüğünde düzenlenen törende Kelime-i Şehadet getirerek Müslüman oldu.
Müslüman olmak istediğini belirterek Bafra İlçe Müftülüğüne başvuran Moldova vatandaşı Natalia Stıngu için “İhtida Merasimi” düzenlendi. İslam'ı araştırdığını ve Müslüman olmaya karar verdiğini belirten Stıngu’ya İlçe Müftüsü Necmettin Kayar İslam’ın temel esasları ile ilgili bilgiler verdi. Kendi iradesi ile bu güzel kararı veren Stıngu Kelime-i Şehadet getirerek Müslüman oldu. İlçe Müftüsü Necmettin Kayar, “Yüce Dinimiz İslamı seçerek Siz şu anda yeni doğmuş gibi tertemiz ve günahsız oldunuz. Rabbim bir ömür boyu hak yolda ilerlemenizi nasip eylesin. Allah hidayetinizi mübarek eylesin, hayırlara vesile kılsın.” duasında bulundu. Müslüman olan Stıngu “Nazlı” ismini aldı. Müftü Necmettin Kayar, Nazlı Hanıma “İhtida Belgesi” ile birlikte Kur'an-ı Kerim meali ve Diyanet İşleri Başkanlığından çıkan çeşitli kitaplar hediye etti.
Moldova vatandaşı Natalia Stıngu Bafra İlçe Müftülüğünde düzenlenen törende Kelime-i Şehadet getirerek Müslüman oldu.

Müslüman olmak istediğini belirterek Bafra İlçe Müftülüğüne başvuran Moldova vatandaşı Natalia Stıngu için “İhtida Merasimi” düzenlendi.

İslam'ı araştırdığını ve Müslüman olmaya karar verdiğini belirten Stıngu’ya İlçe Müftüsü Necmettin Kayar İslam’ın temel esasları ile ilgili bilgiler verdi.

Kendi iradesi ile bu güzel kararı veren Stıngu Kelime-i Şehadet getirerek Müslüman oldu.

İlçe Müftüsü Necmettin Kayar, “Yüce Dinimiz İslamı seçerek Siz şu anda yeni doğmuş gibi tertemiz ve günahsız oldunuz. Rabbim bir ömür boyu hak yolda ilerlemenizi nasip eylesin. Allah hidayetinizi mübarek eylesin, hayırlara vesile kılsın.” duasında bulundu.

Müslüman olan Stıngu “Nazlı” ismini aldı.

Müftü Necmettin Kayar, Nazlı Hanıma “İhtida Belgesi” ile birlikte Kur'an-ı Kerim meali ve Diyanet İşleri Başkanlığından çıkan çeşitli kitaplar hediye etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bafrahaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.