Sönmezler Fırın
Sönmezler Fırın

Öğretmenlerin sınav heyecanı

Eğitim (Web Sitesi) - Web Sitesi | 19.11.2022 - 09:49, Güncelleme: 19.11.2022 - 09:53
 

Öğretmenlerin sınav heyecanı

Tüm Türkiye’nin merakla beklediği Uzman Öğretmenlik sınavı Bugün başladı. Bafra İmam Hatip Lisesi okul bahçesi sınava girecek öğretmenlerin heyecanlı bekleyişi yerini sınav heyecanına bıraktı.
Bafra’da ise, 1807 Uzman öğretmen ve 239 Başöğretmen için öğretmenler ter dökecek. Uzman öğretmenlik sınavı için heyecanlı bekleyiş sona eriyor. Milli Eğitim Bakanlığınca (MEB) Öğretmenlik Kariyer Basamakları Yazılı Sınavı (uzman öğretmenlik), düzenlenecek sınavla bitiyor. 81 ilde 1489 okulda 28 bin 650 salonda gerçekleştirilecek olan uzman öğretmenlik sınavı 19 Kasım Cumartesi günü, saat 10:00'da tüm Türkiye’de olduğu gibi Bafra’da da başlayacak ve 12:30'da sona erecek. UZMAN ÖĞRETMENLİK SINAVI KAÇ DAKİKA SÜRECEK? 19 Kasım Cumartesi günü saat 10:00'da başlayacak olan uzman öğretmenlik sınavı 150 dakika sürecek. UZMAN ÖĞRETMENLİK SINAVINDA KAÇ SORU SORULACAK? Saat 10.00'da başlayacak olan Öğretmenlik Kariyer Basamakları Yazılı Sınavı'nda adaylara 100 soru sorulacak. Uzman öğretmenlik sınavı tek oturum olarak gerçekleştirilecek. UZMAN ÖĞRETMENLİK SINAV SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK? Uzman ve baş öğretmenlik sınav sonuçları 12 Aralık 2022 tarihinde  http://www.meb.gov.tr ve/veya http://odsgm.meb.gov.tr internet adreslerinden erişime sunulacak. Sertifika almaya hak kazanan öğretmenlerin sertifikaları, 4 Ocak 2023 tarihinde düzenlenecek ve uzman ya da başöğretmen unvanı alan öğretmenler, 15 Ocak 2023 tarihinde söz konusu unvanlar için öngörülen eğitim öğretim tazminatından yararlanabilecek.                  
Tüm Türkiye’nin merakla beklediği Uzman Öğretmenlik sınavı Bugün başladı. Bafra İmam Hatip Lisesi okul bahçesi sınava girecek öğretmenlerin heyecanlı bekleyişi yerini sınav heyecanına bıraktı.

Bafra’da ise, 1807 Uzman öğretmen ve 239 Başöğretmen için öğretmenler ter dökecek.

Uzman öğretmenlik sınavı için heyecanlı bekleyiş sona eriyor. Milli Eğitim Bakanlığınca (MEB) Öğretmenlik Kariyer Basamakları Yazılı Sınavı (uzman öğretmenlik), düzenlenecek sınavla bitiyor.

81 ilde 1489 okulda 28 bin 650 salonda gerçekleştirilecek olan uzman öğretmenlik sınavı 19 Kasım Cumartesi günü, saat 10:00'da tüm Türkiye’de olduğu gibi Bafra’da da başlayacak ve 12:30'da sona erecek.

UZMAN ÖĞRETMENLİK SINAVI KAÇ DAKİKA SÜRECEK?

19 Kasım Cumartesi günü saat 10:00'da başlayacak olan uzman öğretmenlik sınavı 150 dakika sürecek.

UZMAN ÖĞRETMENLİK SINAVINDA KAÇ SORU SORULACAK?

Saat 10.00'da başlayacak olan Öğretmenlik Kariyer Basamakları Yazılı Sınavı'nda adaylara 100 soru sorulacak. Uzman öğretmenlik sınavı tek oturum olarak gerçekleştirilecek.
uzman öğretmenlik sınavı
UZMAN ÖĞRETMENLİK SINAV SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

Uzman ve baş öğretmenlik sınav sonuçları 12 Aralık 2022 tarihinde  http://www.meb.gov.tr ve/veya http://odsgm.meb.gov.tr internet adreslerinden erişime sunulacak.

Sertifika almaya hak kazanan öğretmenlerin sertifikaları, 4 Ocak 2023 tarihinde düzenlenecek ve uzman ya da başöğretmen unvanı alan öğretmenler, 15 Ocak 2023 tarihinde söz konusu unvanlar için öngörülen eğitim öğretim tazminatından yararlanabilecek.

 

 

 

           

Habere ifade bırak !
Habere Ek Video
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bafrahaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.