Sönmezler Fırın
Sönmezler Fırın

Önder Fatih Şenol, sosyal medya hesabından duyurdu resmen adayım dedi

Siyaset 31.10.2022 - 10:05, Güncelleme: 31.10.2022 - 19:35
 

Önder Fatih Şenol, sosyal medya hesabından duyurdu resmen adayım dedi

İYİ Parti Samsun İl kurucu Başkan Yardımcısı, Milletvekili adayı ve Bafra Belediyesi Meclis üyesi Önder Fatih Şenol, sosyal medya hesabından yaptığı açıklama da resmen adayım dedi.
Önder Fatih Şenol, sosyal medya da yaptığı açıklamada şunlara yer verdi, ''İlkadım ilçemizin delege seçiminin akabinde İl başkanlığı adaylığımı buradan ilan ediyorum. En kısa zamanda İl binamızda resmî açıklamamı yapacağım. Allah yar ve yardımcımız olsun' dedi.    Önder Fatih Şenol kimdir? Meral Akşener’in Türkiye genelinde kongre kararı almasından sonra Samsun İYİ Partide kartlar tekrardan karılacak.  Önder Fatih Şenol’un aday olmasından sonra, Hasan Aksoy’un ise tekrar Başkan adayı olması bekleniyor.  Şenol,  1999 yılında girdiği bankacılık sektöründe 15 yıl boyunca finansmanın her kademesinde (menkul kıymetler, leasing ‘Finansal kiralama’ ve şubeciliğin her biriminde) çalışmıştır. 2014 yılında şube müdürlüğünü bırakarak aile şirketinde kuyumculuk, altın değerleme, döviz işleri ile 8 yıldır uğraşmaktadır. İyi bir ekonomist olup kuruluşundan bu yana partinin her kademesinde bulunmuştur. Kurucu il başkan yarımcısı olarak başladığı İYİ Parti serüveninde Milletvekilliği adaylığı yapmıştır. Halen Bafra Belediyesi Meclis üyesi olarak İYİ Partide görev almaktadır. Şenol, evli ve iki kız çocuk babasıdır.
İYİ Parti Samsun İl kurucu Başkan Yardımcısı, Milletvekili adayı ve Bafra Belediyesi Meclis üyesi Önder Fatih Şenol, sosyal medya hesabından yaptığı açıklama da resmen adayım dedi.

Önder Fatih Şenol, sosyal medya da yaptığı açıklamada şunlara yer verdi, ''İlkadım ilçemizin delege seçiminin akabinde İl başkanlığı adaylığımı buradan ilan ediyorum. En kısa zamanda İl binamızda resmî açıklamamı yapacağım. Allah yar ve yardımcımız olsun' dedi. 

 

Önder Fatih Şenol kimdir?

Meral Akşener’in Türkiye genelinde kongre kararı almasından sonra Samsun İYİ Partide kartlar tekrardan karılacak.  Önder Fatih Şenol’un aday olmasından sonra, Hasan Aksoy’un ise tekrar Başkan adayı olması bekleniyor.  Şenol,  1999 yılında girdiği bankacılık sektöründe 15 yıl boyunca finansmanın her kademesinde (menkul kıymetler, leasing ‘Finansal kiralama’ ve şubeciliğin her biriminde) çalışmıştır. 2014 yılında şube müdürlüğünü bırakarak aile şirketinde kuyumculuk, altın değerleme, döviz işleri ile 8 yıldır uğraşmaktadır. İyi bir ekonomist olup kuruluşundan bu yana partinin her kademesinde bulunmuştur. Kurucu il başkan yarımcısı olarak başladığı İYİ Parti serüveninde Milletvekilliği adaylığı yapmıştır. Halen Bafra Belediyesi Meclis üyesi olarak İYİ Partide görev almaktadır.

Şenol, evli ve iki kız çocuk babasıdır.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bafrahaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.