Sönmezler Fırın
Sönmezler Fırın

Osman Tosuner'in Kurban Bayramı Mesajı

Gündem (Web Sitesi) - Web Sitesi | 14.06.2024 - 19:45, Güncelleme: 14.06.2024 - 19:47
 

Osman Tosuner'in Kurban Bayramı Mesajı

Bafra Ziraat Odası Başkanı Osman Tosuner Kurban Bayramı sebebiyle bir mesaj yaımladı
Bafra Ziraat Odası Başkanı Osman Tosuner Kurban Bayramı sebebiyle bir mesaj yaımladı Tosuner mesajında; Hoşgörünün, kardeşliğin ve paylaşmanın yoğun olarak yaşandığı bir Kurban Bayramı’na daha kavuşmanın heyecan ve mutluluğunu hep birlikte paylaşıyoruz. Antalyalı hemşehrilerimizin, milletimizin ve tüm İslam Âleminin Kurban Bayramı mübarek olsun. Bir ibadet olmasının yanında toplumsal hayatımızla sembolleşen Kurban Bayramı; kırgınlıkları bir tarafa bırakarak sevgi, saygı, hoşgörü birlik ve beraberlik duygularının pekiştiği, yardımlaşmanın üst düzeye çıktığı en özel günlerdendir. Milletçe bir arada her türlü güzelliği yaşadığımız bu özel günleri dostlarımız, akrabalarımız, hastalarımız ve büyüklerimizi ziyaret ederek; yetimlere ve muhtaçlara yardım eli uzatarak, çocukları sevindirerek geçirmeyi temenni ediyorum.
Bafra Ziraat Odası Başkanı Osman Tosuner Kurban Bayramı sebebiyle bir mesaj yaımladı

Bafra Ziraat Odası Başkanı Osman Tosuner Kurban Bayramı sebebiyle bir mesaj yaımladı

Tosuner mesajında; Hoşgörünün, kardeşliğin ve paylaşmanın yoğun olarak yaşandığı bir Kurban Bayramı’na daha kavuşmanın heyecan ve mutluluğunu hep birlikte paylaşıyoruz. Antalyalı hemşehrilerimizin, milletimizin ve tüm İslam Âleminin Kurban Bayramı mübarek olsun. Bir ibadet olmasının yanında toplumsal hayatımızla sembolleşen Kurban Bayramı; kırgınlıkları bir tarafa bırakarak sevgi, saygı, hoşgörü birlik ve beraberlik duygularının pekiştiği, yardımlaşmanın üst düzeye çıktığı en özel günlerdendir. Milletçe bir arada her türlü güzelliği yaşadığımız bu özel günleri dostlarımız, akrabalarımız, hastalarımız ve büyüklerimizi ziyaret ederek; yetimlere ve muhtaçlara yardım eli uzatarak, çocukları sevindirerek geçirmeyi temenni ediyorum.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bafrahaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.