Sönmezler Fırın
Sönmezler Fırın

Ragbi İl Birinciliği Maçları Bafra'da Yapıldı

Spor (Web Sitesi) - Web Sitesi | 09.03.2023 - 10:06, Güncelleme: 09.03.2023 - 11:10
 

Ragbi İl Birinciliği Maçları Bafra'da Yapıldı

Bafra'da 7-8 Mart tarihleri arasında Genç Kızlar ve Genç Erkekler Ragbi turnuvası yapılan İl birinciliği şampiyonası ile sona erdi.
Okullar arası RAGBİ  Türkiye şampiyonası finalleri Bafra Şehir Stadyumunda gerçekleştirilen maçlarla sona erdi.  Toplam 160 sporcunun katıldığı turnuvada HAsan Çakın Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 2. olarak 7-11 Nisan'da Ankara'da düzenlenecek Türkiye Şampiyonasında Bafra'yı temsil edecek. Ragbi Genç kızlar maçlarının sonucunda; 1. Çarşamba Bulutoğlu Anadolu Lisesi 2. Hasan Çakın Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 3. Samsun Spor Lisesi oldu. Genç erkeklerde ise; 1. Tekkeköy Anadolu Lisesi 2. Samsun Spor Lisesi 3. Çarşamba Anadolu Lisesi oldu. Genç erkekler ise 1 - 5 Nisan'da Kastamonu'da Türkiye şampiyonasına katılacak. Ayrıca, Küçük ve yıldızlar kategorisinde Bafra Cumhuriyet Ortao okulunda kız ve erkekler birinci olarak Türkiye şampiyonasında Bafra'yı temsil etme hakkı kazandı. Turnuvanın ödüllerini, Bafra Kaymakamı Cevdet Ertürkmen, Bafra Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali KAtipoğlu,  Bafra Kaymakamlığı Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Osman Şenocak takdim etti.        
Bafra'da 7-8 Mart tarihleri arasında Genç Kızlar ve Genç Erkekler Ragbi turnuvası yapılan İl birinciliği şampiyonası ile sona erdi.

Okullar arası RAGBİ  Türkiye şampiyonası finalleri Bafra Şehir Stadyumunda gerçekleştirilen maçlarla sona erdi.  Toplam 160 sporcunun katıldığı turnuvada HAsan Çakın Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 2. olarak 7-11 Nisan'da Ankara'da düzenlenecek Türkiye Şampiyonasında Bafra'yı temsil edecek.

Ragbi Genç kızlar maçlarının sonucunda;

1. Çarşamba Bulutoğlu Anadolu Lisesi

2. Hasan Çakın Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

3. Samsun Spor Lisesi oldu.

Genç erkeklerde ise;

1. Tekkeköy Anadolu Lisesi

2. Samsun Spor Lisesi

3. Çarşamba Anadolu Lisesi oldu.

Genç erkekler ise 1 - 5 Nisan'da Kastamonu'da Türkiye şampiyonasına katılacak. Ayrıca, Küçük ve yıldızlar kategorisinde Bafra Cumhuriyet Ortao okulunda kız ve erkekler birinci olarak Türkiye şampiyonasında Bafra'yı temsil etme hakkı kazandı. Turnuvanın ödüllerini, Bafra Kaymakamı Cevdet Ertürkmen, Bafra Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali KAtipoğlu,  Bafra Kaymakamlığı Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Osman Şenocak takdim etti.

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bafrahaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.