Sönmezler Fırın
Sönmezler Fırın

Recep Tayyip Erdoğan Samsun'dan aday adayı

Siyaset 21.03.2023 - 09:51, Güncelleme: 21.03.2023 - 09:51
 

Recep Tayyip Erdoğan Samsun'dan aday adayı

2023 Genel Seçimlerinde Samsun'dan Miletvekili aday adayı olan Recep Tayyip Erdoğan haberi heyecan yarattı.
Recep Tayyip Erdoğan ile olan isim benzerliği nedeniyle sürekli gündemde olan ve geçtiğimiz aylarda gerçekleştirilen bir programda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile olan diyaloğu ile dikkat çeken genç Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti’den Samsun Milletvekili Aday Adayı oldu. AK Parti’de 2013 yılından bu yana aktif olarak görev yaptığını söyleyen Recep Tayyip Erdoğan, “Bu kutlu davada 10 yılı geride bırakmış, 24 yaşında bir gencim. Samsun’da lise teşkilatlarında başladığım siyasi mücadelemi, mezunu olduğum Rize Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesindeki eğitim hayatım boyunca da büyük bir heyecan ile sürdürdüm. Cumhurbaşkanımız ve partimizin lideri Recep Tayyip Erdoğan’a olan büyük sevgim ve güvenim ile sürdürdüğüm siyasi hayatımı, meclis sıralarından devam ettirmek için aday adaylığımı açıklıyorum. Her zaman olduğu gibi, bir kez daha gür bir ses ile bu davanın bir neferi olduğumu açıkça ilan ediyorum. Ülkemiz için son derece önemli olan 14 Mayıs seçimlerinde Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın yeniden seçileceğine ve AK Parti’nin meclis gücünü sürdüreceğine olan inancım tamdır. Tüm aday adayı dava arkadaşlarıma, büyüklerime bu sürecin hayırlar getirmesini diliyorum” dedi. Recep Tayyip Erdoğan kimdir? 24 Ekim 1998 yılında Samsun’da doğdu. Üniversite öğrenimine kadar Samsun’da okuyan Recep Tayyip Erdoğan, üniversite eğitimini Rize Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi bölümünde tamamladı. Halen Samsun Üniversitesinde Uluslararası Ticaret ve İşletmecilik bölümünde yüksek lisans yapmaktadır.
2023 Genel Seçimlerinde Samsun'dan Miletvekili aday adayı olan Recep Tayyip Erdoğan haberi heyecan yarattı.

Recep Tayyip Erdoğan ile olan isim benzerliği nedeniyle sürekli gündemde olan ve geçtiğimiz aylarda gerçekleştirilen bir programda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile olan diyaloğu ile dikkat çeken genç Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti’den Samsun Milletvekili Aday Adayı oldu.

AK Parti’de 2013 yılından bu yana aktif olarak görev yaptığını söyleyen Recep Tayyip Erdoğan, “Bu kutlu davada 10 yılı geride bırakmış, 24 yaşında bir gencim. Samsun’da lise teşkilatlarında başladığım siyasi mücadelemi, mezunu olduğum Rize Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesindeki eğitim hayatım boyunca da büyük bir heyecan ile sürdürdüm. Cumhurbaşkanımız ve partimizin lideri Recep Tayyip Erdoğan’a olan büyük sevgim ve güvenim ile sürdürdüğüm siyasi hayatımı, meclis sıralarından devam ettirmek için aday adaylığımı açıklıyorum. Her zaman olduğu gibi, bir kez daha gür bir ses ile bu davanın bir neferi olduğumu açıkça ilan ediyorum. Ülkemiz için son derece önemli olan 14 Mayıs seçimlerinde Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın yeniden seçileceğine ve AK Parti’nin meclis gücünü sürdüreceğine olan inancım tamdır. Tüm aday adayı dava arkadaşlarıma, büyüklerime bu sürecin hayırlar getirmesini diliyorum” dedi.

Recep Tayyip Erdoğan kimdir?

24 Ekim 1998 yılında Samsun’da doğdu. Üniversite öğrenimine kadar Samsun’da okuyan Recep Tayyip Erdoğan, üniversite eğitimini Rize Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi bölümünde tamamladı. Halen Samsun Üniversitesinde Uluslararası Ticaret ve İşletmecilik bölümünde yüksek lisans yapmaktadır.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bafrahaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.