Sönmezler Fırın
Sönmezler Fırın

Şadiye Muzaffer Turhan Anadolu Lisesi, Volo Türkiye Şampiyonu

Gündem (Web Sitesi) - Web Sitesi | 05.06.2024 - 22:44, Güncelleme: 05.06.2024 - 22:44
 

Şadiye Muzaffer Turhan Anadolu Lisesi, Volo Türkiye Şampiyonu

Alaçam Şadiye Muzaffer Turhan Anadolu Lisesi Öğrenvisi Melike Coşguner Türkiye Şampiyonu oldu
Alaçam Şadiye Muzaffer Turhan Anadolu Lisesi Öğrenvisi Melike Coşguner Türkiye Şampiyonu oldu 3-4 Haziran tarihlerinde Aydın İncirliova'da düzenlenen Okul sporları Bocce Gençler Türkiye Şampiyonası'nda büyük bir başarıya imza atıldı. Türkiye genelinde grup müsabakalarında derece elde eden 18 ilin katıldığı şampiyona, Volo ve Petank genç erkek ve genç bayan kategorilerinde gerçekleşti. İki gün süren  mücadelelerin ardından, Şadiye Muzaffer Turhan Anadolu Lisesi öğrencisi Melike Coşguner, Genç Kızlar kategorisinde Volo Türkiye Şampiyonu oldu. Şampiyonaya, Beden Eğitimi Öğretmeni ve Bocce Milli Takım Antrenörü Gökhan Bozdemir; öğrencim Melike Coşguner, uzun ve yorucu bir antrenman programı sonucunda bu başarıya ulaştı. İki gün süren yoğun ve çekişmeli maçların ardından Samsun iline Türkiye Şampiyonu olarak dönmenin gururunu yaşıyoruz. Alaçam gibi küçük bir ilçeden Bocce branşında 17 milli sporcu çıkarmanın mutluluğunu ve gururunu yaşıyoruz. Destek veren herkese şahsım ve sporcularım adına çok teşekkür ediyorum.” dedi. Okul yönetimi ve öğretmenler, Melike Coşguner’i ve antrenörü Gökhan Bozdemir’i tebrik ederek, başarılarının devamını dilediler  
Alaçam Şadiye Muzaffer Turhan Anadolu Lisesi Öğrenvisi Melike Coşguner Türkiye Şampiyonu oldu

Alaçam Şadiye Muzaffer Turhan Anadolu Lisesi Öğrenvisi Melike Coşguner Türkiye Şampiyonu oldu

3-4 Haziran tarihlerinde Aydın İncirliova'da düzenlenen Okul sporları Bocce Gençler Türkiye Şampiyonası'nda büyük bir başarıya imza atıldı. Türkiye genelinde grup müsabakalarında derece elde eden 18 ilin katıldığı şampiyona, Volo ve Petank genç erkek ve genç bayan kategorilerinde gerçekleşti. İki gün süren  mücadelelerin ardından, Şadiye Muzaffer Turhan Anadolu Lisesi öğrencisi Melike Coşguner, Genç Kızlar kategorisinde Volo Türkiye Şampiyonu oldu.

Şampiyonaya, Beden Eğitimi Öğretmeni ve Bocce Milli Takım Antrenörü Gökhan Bozdemir; öğrencim Melike Coşguner, uzun ve yorucu bir antrenman programı sonucunda bu başarıya ulaştı. İki gün süren yoğun ve çekişmeli maçların ardından Samsun iline Türkiye Şampiyonu olarak dönmenin gururunu yaşıyoruz. Alaçam gibi küçük bir ilçeden Bocce branşında 17 milli sporcu çıkarmanın mutluluğunu ve gururunu yaşıyoruz. Destek veren herkese şahsım ve sporcularım adına çok teşekkür ediyorum.” dedi.

Okul yönetimi ve öğretmenler, Melike Coşguner’i ve antrenörü Gökhan Bozdemir’i tebrik ederek, başarılarının devamını dilediler

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bafrahaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.