Sönmezler Fırın
Sönmezler Fırın

Samsun Süper Amatör Ligi bu hafta başlıyor

Spor 26.10.2022 - 12:22, Güncelleme: 26.10.2022 - 12:22
 

Samsun Süper Amatör Ligi bu hafta başlıyor

Samsun Süper Amatör Lig'i bu hafta yapılacak olan karşılaşmalarla başlıyor.
Samsun Süper Amatör Lig'i takımları A ve B grubu olmak üzere iki grupta bu hafta mücadeleye başlıyor.  Bu sezon A Grubu'nda Alaçamspor, Termespor, Dededağspor, Baruthanespor, Salıpazarı Belediyespor, Havza Belediyespor, Telekomspor, 19 Mayıs Belediyespor bulunurken, B Grubu'nda ise Atakentspor, Yolspor, Vezirköprü Belediyespor, Bafra FK, Ayvacık Belediyespor, Ladik Belediyespor, 1930 Bafraspor, Tekkeköyspor yer aldı. Bafra'mızı temsil eden 1930 Bafraspor ve BafraFK aynı gruba düştü, A grubunda Dededağ spor kura çekimlerinden sonra ligden çekilme kararı aldı. Diğer temsilcimiz Alaçamspor ise A gurubunda Alaçam'ı temsil edecek.  Hafta karşılaşmaları ise şu şekilde.    
Samsun Süper Amatör Lig'i bu hafta yapılacak olan karşılaşmalarla başlıyor.

Samsun Süper Amatör Lig'i takımları A ve B grubu olmak üzere iki grupta bu hafta mücadeleye başlıyor.  Bu sezon A Grubu'nda Alaçamspor, Termespor, Dededağspor, Baruthanespor, Salıpazarı Belediyespor, Havza Belediyespor, Telekomspor, 19 Mayıs Belediyespor bulunurken, B Grubu'nda ise Atakentspor, Yolspor, Vezirköprü Belediyespor, Bafra FK, Ayvacık Belediyespor, Ladik Belediyespor, 1930 Bafraspor, Tekkeköyspor yer aldı.

Bafra'mızı temsil eden 1930 Bafraspor ve BafraFK aynı gruba düştü, A grubunda Dededağ spor kura çekimlerinden sonra ligden çekilme kararı aldı. Diğer temsilcimiz Alaçamspor ise A gurubunda Alaçam'ı temsil edecek.

 Hafta karşılaşmaları ise şu şekilde.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bafrahaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.