Sönmezler Fırın
Sönmezler Fırın

Şehit J.Uzm.Çvş. Musa Bayrak Kabri Başında Dualarla Anıldı

Gündem (Web Sitesi) - Web Sitesi | 05.06.2024 - 22:50, Güncelleme: 05.06.2024 - 22:50
 

Şehit J.Uzm.Çvş. Musa Bayrak Kabri Başında Dualarla Anıldı

Jandarma Uzman Çavuş Musa Bayrak, şehadetinin 9. yılında Bafra Şehitliği'nde kabrinin başında dualarla anıldı.
Ağrı ili Doğubayazıt İlçe Jandarma Komutanlığında görev yaparken, 5 Haziran 2015 tarihinde kaçakçılara yönelik düzenlenen operasyon esnasında meydana gelen elim bir silah kazası sonucu şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Musa Bayrak, şehadetinin 9. yılında Bafra Şehitliği'nde kabrinin başında dualarla anıldı. Anma programına Bafra İlçe Jandarma Komutan Vekili Jandarma Binbaşı Çağım Barış Türüdü, Türkiye Gaziler ve Şehit Aileleri Vakfı Bafra Şube Başkanı Mümine Ersin, vakfın üyeleri, Türk Diyanet Vakıf-Sen Samsun İl Başkan Yardımcısı Asım Kalyoncu ve şehidin yakınları katıldı. Program, Türk Diyanet Vakıf-Sen Samsun İl Başkan Yardımcısı Asım Kalyoncu ve vakfın fahri imamı Necattin Boyun (Bülbül Hoca) tarafından okunan Yasin-i Şerif ve duaların ardından sona erdi. Katılımcılar, Şehit J.Uzm.Çvş. Musa Bayrak’ı rahmetle andı ve ailesine bir kez daha başsağlığı diledi. Şehit J.Uzm.Çvş. Musa Bayrak’ın hatırası, dualarla yad edilerek yaşatılmaya devam ediyor. Anma programında, vatan uğruna canını feda eden tüm şehitlerimiz için de dualar edildi.
Jandarma Uzman Çavuş Musa Bayrak, şehadetinin 9. yılında Bafra Şehitliği'nde kabrinin başında dualarla anıldı.

Ağrı ili Doğubayazıt İlçe Jandarma Komutanlığında görev yaparken, 5 Haziran 2015 tarihinde kaçakçılara yönelik düzenlenen operasyon esnasında meydana gelen elim bir silah kazası sonucu şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Musa Bayrak, şehadetinin 9. yılında Bafra Şehitliği'nde kabrinin başında dualarla anıldı.

Anma programına Bafra İlçe Jandarma Komutan Vekili Jandarma Binbaşı Çağım Barış Türüdü, Türkiye Gaziler ve Şehit Aileleri Vakfı Bafra Şube Başkanı Mümine Ersin, vakfın üyeleri, Türk Diyanet Vakıf-Sen Samsun İl Başkan Yardımcısı Asım Kalyoncu ve şehidin yakınları katıldı.

Program, Türk Diyanet Vakıf-Sen Samsun İl Başkan Yardımcısı Asım Kalyoncu ve vakfın fahri imamı Necattin Boyun (Bülbül Hoca) tarafından okunan Yasin-i Şerif ve duaların ardından sona erdi. Katılımcılar, Şehit J.Uzm.Çvş. Musa Bayrak’ı rahmetle andı ve ailesine bir kez daha başsağlığı diledi.

Şehit J.Uzm.Çvş. Musa Bayrak’ın hatırası, dualarla yad edilerek yaşatılmaya devam ediyor. Anma programında, vatan uğruna canını feda eden tüm şehitlerimiz için de dualar edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bafrahaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.