Sönmezler Fırın
Sönmezler Fırın

ŞEHİT POLİS MEMURU OKTAY UÇAR KABRİNİN BAŞINDA DUALARLA ANILDI

Yaşam (Web Sitesi) - Web Sitesi | 26.08.2022 - 15:17, Güncelleme: 26.08.2022 - 15:17
 

ŞEHİT POLİS MEMURU OKTAY UÇAR KABRİNİN BAŞINDA DUALARLA ANILDI

Şehit Polis Memuru Oktay Uçar şahadetinin 7. yılında kabrinin başında dualarla andı.
Şehit Polis Memuru Oktay Uçar şahadetinin 7. yılında kabrinin başında dualarla andı. Mardin Emniyet Müdürlüğü Özel Harekat Şubesinde görev yaparken 26 Ağustos.2015 tarihinde operasyona hazırlık aşamasında içinde bulunduğu zırhlı polis aracına yakıt ikmali için akaryakıt istasyonuna giderlerken aracın lastiğinin patlaması sonucu meydana gelen trafik kazasında şehit olan Özel Harekat Polis Memuru Oktay Uçar şahadetinin 7.yılında  Bafra Asri Mezarlıkta kabrinin başında dualarla anıldı. Şehit Özel Harekat Polis Memuru Oktay Uçar’ın  anma programına Türkiye Gaziler ve Şehit Aileleri Vakfı Bafra Şube Başkanı Mümine Ersin, vakfın üyeleri, Bafra İlçe Emniyet Müdürlüğü personeli ve şehidin yakınları katıldı. Vakfın fahri imamı  Necattin Boyun'un  (Bülbül hoca)  okuduğu Yasin-i Şerif’in ardından program dua ile sona erdi.
Şehit Polis Memuru Oktay Uçar şahadetinin 7. yılında kabrinin başında dualarla andı.

Şehit Polis Memuru Oktay Uçar şahadetinin 7. yılında kabrinin başında dualarla andı.

Mardin Emniyet Müdürlüğü Özel Harekat Şubesinde görev yaparken 26 Ağustos.2015 tarihinde operasyona hazırlık aşamasında içinde bulunduğu zırhlı polis aracına yakıt ikmali için akaryakıt istasyonuna giderlerken aracın lastiğinin patlaması sonucu meydana gelen trafik kazasında şehit olan Özel Harekat Polis Memuru Oktay Uçar şahadetinin 7.yılında  Bafra Asri Mezarlıkta kabrinin başında dualarla anıldı.

Şehit Özel Harekat Polis Memuru Oktay Uçar’ın  anma programına Türkiye Gaziler ve Şehit Aileleri Vakfı Bafra Şube Başkanı Mümine Ersin, vakfın üyeleri, Bafra İlçe Emniyet Müdürlüğü personeli ve şehidin yakınları katıldı.

Vakfın fahri imamı  Necattin Boyun'un  (Bülbül hoca)  okuduğu Yasin-i Şerif’in ardından program dua ile sona erdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bafrahaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.