Sönmezler Fırın
Sönmezler Fırın

Tiribünden değil, kalbimden destek veriyorum

Dünya (Web Sitesi) - Web Sitesi | 19.11.2023 - 12:18, Güncelleme: 19.11.2023 - 18:23
 

Tiribünden değil, kalbimden destek veriyorum

Bafraspor Başkanı Göz tribünden değil kalbinden Bafraspor’a destek veriyor
Bafraspor Başkanı Gökhan Göz, sağlık sorunları nedeniyle bugün oynanacak Bafraspor - Termespor maçında tribündeki yerini alamayacak. Başkan Göz, bu durum karşısında duyduğu derin üzüntüyü paylaşarak, takımına olan güvenini ifade etti. Başkan Göz, sağlık nedenleriyle bugün sahada olamamanın kendisi için büyük bir hayal kırıklığı olduğunu belirtirken, aynı zamanda taraftarlardan ve futbolcularından aldığı destekle bu zorlu sürecin üstesinden geleceklerine olan inancını dile getirdi. Futbolcularıyla yaptığı görüşmelerde, takımın birlik ve beraberlik ruhuyla maça galibiyet odaklı hazırlandığını ifade eden Başkan Göz, bu durumun kendisini gururlandırdığını ve geleceğe olan inancını pekiştirdiğini söyledi. Taraftarların tribündeki coşkusunun, maça olan motivasyonunu artırdığını belirterek, bu desteğin kendisi için büyük bir moral kaynağı olduğunu vurguladı. Bafraspor'u bir aile olarak gördüğünü ifade eden Başkan Göz, taraftarların desteğinin kendisi için son derece kıymetli olduğunu söyledi. "Bugün sahada, kalpten bir Bafraspor sevgisiyle, birbirimize olan güvenimizi yükselterek galibiyete ulaşacağımıza inanıyorum" diyerek, camiaya güven ve umut aşıladı.
Bafraspor Başkanı Göz tribünden değil kalbinden Bafraspor’a destek veriyor

Bafraspor Başkanı Gökhan Göz, sağlık sorunları nedeniyle bugün oynanacak Bafraspor - Termespor maçında tribündeki yerini alamayacak. Başkan Göz, bu durum karşısında duyduğu derin üzüntüyü paylaşarak, takımına olan güvenini ifade etti.

Başkan Göz, sağlık nedenleriyle bugün sahada olamamanın kendisi için büyük bir hayal kırıklığı olduğunu belirtirken, aynı zamanda taraftarlardan ve futbolcularından aldığı destekle bu zorlu sürecin üstesinden geleceklerine olan inancını dile getirdi.

Futbolcularıyla yaptığı görüşmelerde, takımın birlik ve beraberlik ruhuyla maça galibiyet odaklı hazırlandığını ifade eden Başkan Göz, bu durumun kendisini gururlandırdığını ve geleceğe olan inancını pekiştirdiğini söyledi. Taraftarların tribündeki coşkusunun, maça olan motivasyonunu artırdığını belirterek, bu desteğin kendisi için büyük bir moral kaynağı olduğunu vurguladı.

Bafraspor'u bir aile olarak gördüğünü ifade eden Başkan Göz, taraftarların desteğinin kendisi için son derece kıymetli olduğunu söyledi. "Bugün sahada, kalpten bir Bafraspor sevgisiyle, birbirimize olan güvenimizi yükselterek galibiyete ulaşacağımıza inanıyorum" diyerek, camiaya güven ve umut aşıladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bafrahaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.