Sönmezler Fırın
Sönmezler Fırın

TSO Seçimlieri başladı

Siyaset (Web Sitesi) - Web Sitesi | 01.10.2022 - 10:32, Güncelleme: 01.10.2022 - 22:24
 

TSO Seçimlieri başladı

Uzun yıllar hafızalardan silinmeyecek TSO seçimleri bugün 09.00 itibari ile başladı
Bafra Ticaret Odası Seçimleri Yüksek Seçim Kurulu'nun gözetimi altında saat 09.00'da başladı. İki başkan ve yönetim kurulu üyeleri sabahın erken saatlerinde odanın bahçesinde beklemeye başladı. Yüksek Seçim Kurulunun hazır olunmasından sonra iki adayın yönetim kurulları da oy kullanmaya başladı.  toplam 12 sandık kurulurken yaklaşık 1.400 üyenin 1.200'nün oy kullanması beklenmekte. BAŞKAN ADAYLARI OYLARINI KULLANDI Bafra Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı ve adayı Göksel Başar 10 numaralı sandıkta, diğer başkan adayı Serdal Sefa Kocabaş ise 4 numaralı sandıkta oylarını kullandılar.   
Uzun yıllar hafızalardan silinmeyecek TSO seçimleri bugün 09.00 itibari ile başladı

Bafra Ticaret Odası Seçimleri Yüksek Seçim Kurulu'nun gözetimi altında saat 09.00'da başladı. İki başkan ve yönetim kurulu üyeleri sabahın erken saatlerinde odanın bahçesinde beklemeye başladı. Yüksek Seçim Kurulunun hazır olunmasından sonra iki adayın yönetim kurulları da oy kullanmaya başladı. 

toplam 12 sandık kurulurken yaklaşık 1.400 üyenin 1.200'nün oy kullanması beklenmekte.

BAŞKAN ADAYLARI OYLARINI KULLANDI

Bafra Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı ve adayı Göksel Başar 10 numaralı sandıkta, diğer başkan adayı Serdal Sefa Kocabaş ise 4 numaralı sandıkta oylarını kullandılar. 

 

TSO Seçimlieri başladı

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bafrahaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.