Sönmezler Fırın
Sönmezler Fırın
Emre Şahinol
Köşe Yazarı
Emre Şahinol
 

Bafra SMA Tip 1 Ravza Bebeğe Umut Oluyor

Samsun’un Ladik ilçesinde dünyaya gelen Ravza Sancak’a doğduktan 9 gün sonra SMA Tip 1 tanısı konuldu, ravza bebek için umutlar tükeniyor. Samsun’un Ladik ilçesinde dünyaya gelen Amina Ravza Sancak’a doğduktan 9 gün sonra SMA Tip 1 tanısı konuldu. SMA olarak bilinen bu hastalık, sinir hücrelerinin işlevini yerine getirememesiyle zayıflamaya ve genellikle ölümcül kas güçsüzlüğüne neden oluyor. Türkiye'de 6 bin kişiden birinde görülen bu hastalığa henüz 9 günlükken yakalanan Ravza bebek için umutlar tükenmek üzere. Bafra'da Havva Bebek kampanyasıyla büyük bir destek gören Bafra Gönüllüleri, Ravza bebek için de yardım eli uzattı. Koordinatörlüğünü Hasan Aslan'ın üstlendiği kampanya, Ravza bebek için umut olmayı hedefliyor. Aslan, "Elimizden geleni Ravza bebek için de yapacağız" dedi ve Bafralılardan gelen büyük destekten memnuniyet duyduklarını belirtti. Bebeğin iyileşmesi için yurtdışında bulunan zolgensma ilacına ihtiyacı olduğunu belirten Aslan, doktorların ilacın 6 ay içerisinde alınması durumunda iyileşme ihtimalinin yüzde 98 olduğunu aktardı. Ancak dünyanın en pahalı ilaçlarından biri olan zolgensma'ya ulaşmak için Ravza bebek'in Samsun Valiliği tarafından izinli bir kampanya başlatıldığını açıkladı. Ravza bebek fitre ve zekatlarına talip, Ravza bebeğin yaşaması için sizin desteğinize ihtiyacımız var diyen gönüllü Hasan Aslan, sizlerde bebeğimize yardım etmek Ramazanda fitre ve zekatlarınızı bebeğmize vermek isterseniz iban numarası aşağıda yer almaktadır. 
Ekleme Tarihi: 13 Mart 2023 - Pazartesi

Bafra SMA Tip 1 Ravza Bebeğe Umut Oluyor

Samsun’un Ladik ilçesinde dünyaya gelen Ravza Sancak’a doğduktan 9 gün sonra SMA Tip 1 tanısı konuldu, ravza bebek için umutlar tükeniyor.

Samsun’un Ladik ilçesinde dünyaya gelen Amina Ravza Sancak’a doğduktan 9 gün sonra SMA Tip 1 tanısı konuldu. SMA olarak bilinen bu hastalık, sinir hücrelerinin işlevini yerine getirememesiyle zayıflamaya ve genellikle ölümcül kas güçsüzlüğüne neden oluyor. Türkiye'de 6 bin kişiden birinde görülen bu hastalığa henüz 9 günlükken yakalanan Ravza bebek için umutlar tükenmek üzere.

Bafra'da Havva Bebek kampanyasıyla büyük bir destek gören Bafra Gönüllüleri, Ravza bebek için de yardım eli uzattı. Koordinatörlüğünü Hasan Aslan'ın üstlendiği kampanya, Ravza bebek için umut olmayı hedefliyor. Aslan, "Elimizden geleni Ravza bebek için de yapacağız" dedi ve Bafralılardan gelen büyük destekten memnuniyet duyduklarını belirtti.

Bebeğin iyileşmesi için yurtdışında bulunan zolgensma ilacına ihtiyacı olduğunu belirten Aslan, doktorların ilacın 6 ay içerisinde alınması durumunda iyileşme ihtimalinin yüzde 98 olduğunu aktardı. Ancak dünyanın en pahalı ilaçlarından biri olan zolgensma'ya ulaşmak için Ravza bebek'in Samsun Valiliği tarafından izinli bir kampanya başlatıldığını açıkladı.

Ravza bebek fitre ve zekatlarına talip, Ravza bebeğin yaşaması için sizin desteğinize ihtiyacımız var diyen gönüllü Hasan Aslan, sizlerde bebeğimize yardım etmek Ramazanda fitre ve zekatlarınızı bebeğmize vermek isterseniz iban numarası aşağıda yer almaktadır. 

Yazıya ifade bırak !
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.